Slepp over

Tjenixen!

Ja, nu har vi haft slepp ovar jag och mina bästisar. Det gick ganska bra tyckte jag. Vi somnade kanske vid ett tiden, efter att har kört sanning eller konka. Det var kul och New moon var skitbra alltså!!!!! I <3 TTS ( The Twilight Saga ) Den ända nackdelel var att dom väckte mig kvart över sju med att kasta en boll i huvet på en!! Skönt att vakna upp så va??? ;)
Ja jag vet inte riktigt förutom att  jag ÄLSKAR
  och  och .
        Bella Swan               Edward Cullen          Jacob Black
Tjenixen!
/ Bella<333


Tjenixen!

Asssåå gud vad jag längtar tills imorgon! Då ska jag och mina tre bästisar sov över hemma hos mig och vi ska se på New Moon och Letc dans. Men ibörjan så var det new moon som var tänkt så jag är lite småföragad på dom två bästisarna som vill det. Men, om ni läser det här, det går över om nån stund eller så. Jag är bara sån.;)
Grr!! Jag tycker cdon har bra priser men leveranstiderna ljuger dom med. New moon- 1-3 arbetsdagar. Jag beställde den i söndags den 21/3 och nu är det torsdag den 25/3 OCH DEN HAR INTE KOMMIT ÄN! Jag vet att ni kankse tror att jag är kinkg nu men jag beställde Genom dina ögon- Stephanie Meyer samma dag ( söndag ) Och den kom idag! Grrr!  
Ja men den 10 april är det en dans tävling som jag tänker vara med på. Jag ska tävla i singel disco, par disco, par hihhop och kanske singel hiphop. Jag har inte bestämt mig än.
Ja om idag så har jag varit på träslöjd och gjort färdigt en hylla typ. ( Jag vet inte vad den heter!) Sen på rasten har jag väl spelat king ja, det var det nog idag. Dagarna gårså fort att jag nästan inte hinner med stt veta vad jag gjort idag! Dagarna blir till en låååång dag. Ja hur som helst var det en bra dag.
Vet ni!! Jag ska till Italien i sommar! Jag ska vara bort 10  till 12 dar tror ja. Det ska bli underbart! OBS! Ingen får följa med i bagageluckan så, fråga inte ens. Och inte heller i pakningen!! Jag är bestämd av mig ja. ibland.

Ja... tjenixen då! ( det har blivit mitt nya helsningsord ) ( tjenixen alltså)

// Bella<333

Ett val

Hej!!!
Ja, som ni vet går jag på konståkning och idag ställdes jag för ett val. Skulle jag gå på den ( Kanske ) sista träningen för sesongen eller skulle jag hoppa och gå på juniorerna som hade Melodifestivaltema idag?? Jag kan inte bästämma mig. Till slut vald jag juniorerna. Ett svårt val.
Ja... igår så hade jag konsert för jag spelar trombon. Om jag bara hade mikrofon på datorn hade ni fått höra  ett smakprov. ;)
Ja snart är det påsk om typ två veckor tror jag. Skönt med lov igen. Jag längtar till påsk.  Godishelgen kallar en kompis påsken.
Okej alla läsare, Här kommer adresser till bloggar.:

www.rebeckaepettersson.blogg.se

www.carroozahara.blogg.se

www.jenstr.blogg.se

www.blondiefrida.blogg.se

www.bloggalskaren.blogg.se

Love twilight


Bilder på twiligth och new moon!!

                                                                         

Sommar, Sommar, KOM!!!

Vinter, vinter och åter vinter? Finns det inget slut??
Skulle försöka gå ut på altan idag. Gick inte för all snö. Just en sån gång vill man bara:
Snö, smält bort!!!!
Ja, jag vet inte vad man ska skriva om riktigt. Kan ni komma med förslag????? Vad som helst!!!!!!
please!!!!!!
/bella<333

Hej och tjena!

Hej och tjena!!! Den här dan har varit... utig.
Jag vaknade av att pappa röck mig i benet, åt minsto kändes det så. Jag vaknde och pappa sa att han och fredrik inte  skulle åka slalom idag så att ja och mamma blev ensam hemma, utan att hela familjen skulle åka tll en pulka backe och åka pulka/bob. Jag åt en frukos bestående av en macka med tomater på ( Supergott ) och gick sedan ner och spelade Wii en liiten stund. Sen gick jag upp och lekte med twinsen. Dom är såå gulliga!! Nu har dom börjat lägga pussel och dom är jätteguliga när dom rynkar pannan och försöker få pussel biten att passa in. Sen bar det av! På med kläder, vagnen ska in i bilen, boben ska med och mer. Ett helt företag alltså för oss att få in hela familjen i bilen innan man börjar svettas i ytterkläderna. Det misslykas ofta. Ja, framme. Ut igen. Kom fram till backen för att upptäcka att det är fullt med folk där. Vi började att åka och fredrik hade fått nån uppblås bar snow race ( tror det stavas så). Han skulle förstås testa den först. Senare när det väl var min tur, var det inte så roligt som jag trodde. Boben var kulare. Sen körde vi en tävling med nån bekant, och jag vann!! Ì´m the winner!!! och senare fick jag reda på att fredriks snow racer hade gått sönder av nån kvist eller nåt.  Vi åt kov med bröd m mamsen och pappsen och jag fick se Emilia, från min skridskor grupp. Vi började åka. Dan gick på och fredrik träffade en kompis han också. Efter, när vi ade kommit hem, va jag och Emilia. Vi bakade nån amerikakaka ( Små, runda med choklad bitar i. ) Dom blev supegoda!!!!
Ja, det var den här dan det. Till middag fick jag tacos och mámma hade gjort nån panering på kycklingen som var superstark. Men man säger ju inte direkt det. Tjingeling!
/ Bella<333

En bra bok

Hej och tjena!!

I dag så har jag tagit det lungt. Vaknat tidigt, låg och läste lite istället. Håller på med Vargbröder - Ondskans skepnad tror jag att den heter. Den var ganska bra, fast jag var lite tveksam i början. Men så är det med alla böcker. Tycker jag i alla fall. En bok läste jag en sida i för nåt år sen, sen gav jag upp. Nu plocka jag fram den och den visade sig vara bra!!! Så kom i håg; Ge aldrig upp!! Ja, för att återgå till den här dagen så åt jag vanlij yougurt ( Hur stavas det??) med START. Ett slags flingor. Passar mina småbröder när mamsen duchar, ( Dom är 1½år gamla) Gick sedan ner och spelade Wii. ( Det vet ni väl vad det är!) låste upp en ny gubbe eller tjej då, Rosalina. Sen skulle Mamma iväg på nån massage. Cupping massage. SUG PÅ DEN DU. Ser skönt ut eller hur??? ;) Samditigt kom en kompis till Fredde och dom åkte till kompisens stuga. Mormor och perra var alltså här och passade twinsen tillsammans med mig. Mamma kom tillbaka och mormor som också hade bokat cupping blev GANSKA förskräkt när mamma berättade om hur det var. Ja, vi åt korv med bröd och ja, dagen flöt på. Sen nu till middag åt jag pytt i panna m ägg och rödbetor. Och nu sitter jag vid datorn som ni vet.
/Bella<3 

RSS 2.0