Hejhej

Hej!
Det var ett tag sen jag skrev sist... Men nåra nåra fler kommentarer har man inte fått fast man väntar. Kanske ska satsa på att skriva lite oftare...:)
´Men i torsdag så hade jag skridsko träning ( alltså v. 38) , jag går ju på konståkning, och  gjorde en flipp och ramlade bakåt!! Lite pnint, vi hade hålit på med det en liten stund och det var typ sista gången. Flipp= hopp. Ja men pappa vill att vi skulle åka in och kolla det, så vi åkte in till familjeläkarjouren ( jag hade tagit emot mig me handleden och hade lite ont) och vi fick åka och rönka den då. Sen fick vi gå till akuten oc sitta där i drygt 2 timmar. Och nu sitter jag här med gips. Fun.
Ja...
Idag så kom morfar hem till oss för att röja skog. vi har en precis bakom vårt hus, och pappa har ringt till komun om att röja upp för typ 5 år sen, men inget har hänt, så pappa fick ta saken  i egna händer genom att ta upp luren och ringa mofa. hehehe. nejdå. och pappa ska köpa en mora kniv så att jag ska få tälja. jag tycker tälja är skitkul!! ingen annan?? ; )   Hihihi. Men ialla fall vi använde ju motorsåg, och Ludwig vart jätterädd av det höga ljudet!! Jag fick krama honom läääääänge. Men sen vart det inte lika skrikigt ;).      Jag kommer inte på nåt att skriva om mer, så ses!!


Bellatio/ Bella/ den gipsade tjejen

Good bye!

RSS 2.0