Tack Becka!

Hej alla bloggfans!
Det här inlägget vill jag tillägna min äldre och bästa kusin, Becka. Tusen och åter tusen tack för designen av bloggen! Hon har bland annat fixat headen, bakrunden, textstilen m.m. Tack!
Och nu till er läsare som inte läser twilight. (även om många har läst den så har absolut inte alla läst den ;) )
Nog var det ett fint sätt att dö... ....istället för någon annan, någon jag älskade kommer ur boken "Om jag kunde drömma" i twilight serien som jag älskar:) .   

 
Jag går ju i femte klass, och nu har vi hållt på ett tag med en kapitel berättelse som heter Havsresan. Det handlar om två kompisar som råkar av misstag kliva ombord på ett skepp i hamnen, och hinner inte av i tid. På vägen lider dom skeppsbrott, hittar en ö, stöter på kannibaler och mycket, mycket mer! Om ni vill att jag ska ladda upp berättelsen får ni säga det i kommentar rutan.

Kramisar!
Bella

rebeckaepettersson gästbloggar här på bellatio! (Y)

hej, som ni kanske ser så har jag hjälpt bella med design här på hennes blogg.

hon vet inget om att jag gästbloggar. mohahaha!! men jag antar att det är OK!(y) ;)

jag har gjort om bakgrund, fixat all text - ny stil + färg - och en ny header kommer inom kort. håll ut! ;) jag har även lagt till smileysar, om det nu fungerar :S . det är det som jag försöker att testa nu också! :) därför som ni kanske redan har märkt kommer dem väldigt ofta :P



hare bäst ! ;) <3

- www.rebeckaepettersson.blogg.se


RSS 2.0