Söndagen den 22 januari 2012

Har precis startat en ny blogg med Pauline, kolla gärna in den! www.paubell.devote.se
Sitter just u och målar naglarna, ska bli blåa. Har inte riktigt bästämt mig vilken dekeration, men skickar in en bild nästa gång j bloggar.
Vi ska göra om i huset, Fredde och Wille o Ludde ska byta rum och jag ska mamma o pappas o dom mitt stora rum *snyft*. Men det ska faktigs bli skönt att få byta, jag har blivit ganska trött p ett stort rum, hur det än låter. Man kan liksom inte kasta grejer då, dom får ju ändå plats. Men nu är det nya tag! Härligt! Rummet ska gå i lila/silver med vita möbler. Ska även få en stor garderob med skjutväggar med en speldörr ♥ Like it ! (Y) Btw, sry för att jag inte har bloggat p en vecka, men hinner nästan inte med det på veckodagarna, skoldagarna är så långa. Elr, rättare sagt, det tarså lång tid för mig att komma hem ;) Slutar j halv tre, så komme j inte hem förren 16, om alla bussar går rätt. Sedan ska man hjälpa till o duka, göra läxor, passa twinsen med mera. Det dyker alltid upp någonting!
Lista p bästa låtarna just nu:
1. Wonderful life av Hurts
2. Comming home av Diddy Dirt Money ft. Skylar  
3. Every Teardrop Is a Waterfall av Coldplay

Just nu sitter jag i min Oepiece som jag fick i julklapp av farmor o farfar (tack, tack) och bara myser. Infogar en bild på min härliga mysdress:
Dock är det inte j p bilden, den ät tagen fån oneoieces hemsida :P

Puss ♥


Söndagen den 15 Januari 2012



Jag kan väl börja med att berätta att jag åkte upp till kungsberg igår, med Carroo o Felli. Snön var härlig, perfekt. ^^  Nejdå men det var kul att komma ut i backen igen, senast var förra veckan. Sovde över hos Carroo sen, o spelade mario ♥ (New Super Mario Bros. Wii) Vi dampade liv, så man har typ 47 nuråå. Men hemma hos mig har j 64 :P Fotbolls träning idah, två timmar. Yeyh! Måste verkligen komma ut och springa nån dah i veckan, konditionen är inte p topp från hösten med alla dessa förskylningar. Har fotbollscup nästnästa helg, Tidningscupen. Vårat lag har två lag, ett i 99 serien och ett i 98. Dom ska presentera lagen p hemsidan snart, hoppas j får vara med i 99 serien så j får möta och spöa upp kompisarna i klassen ;)
Men nu måste j nog tyvärr sluta för att göra engelska, ska satsa p den denna termin. Man går ju trots allt i en engelsk skola, borde utnyttja det (Y)

Be that you are and you see that it isn't terrible to be who you are ♥

/ Bellatio


Sry!

Sry Tilde! Glömde visst att nämna dejj...♥
Men Tilde är snäll och älskar verkligen dans. Och jag tkr hon är superduktig ;).


Onsdagen den 11 januari 2012

Så, nu har man gått i skolan i 2 dagar. Det känns bra, även att man ska gå upp kl. kvart i sex på morgnen. ( nej, jag skojar inte)
Det som är bäst med att komma tillbaka till skolan är nog kompisarna. Och eftersom jag är ganska ny i skolan, så är det forfarande lite spännande.
Och, by the way, lovade jag kompisarna där att skriva om dom i bloggen. Jag antar att jag får nämna deras namn då, konstigt vore det annars. ( Nu kmr jag beskriva mina kompisar, men ingen får bli sårad eftersom jag skriver typ en sak på varje så kan det stämma in på flera ;) ) 
Dunnya är väldigt snäll, tycker jag, och det var hon som jag var med den första veckan, typ, och hon tog hand om mig. Signe är också väldigt snäll, och hon gillar böcker mycket. Oj, ursäkta väldigt mycket. Nathalie är också super snäll, ( okejj, alla är väldigt snälla så jag sluta skriva det nu ;) ) och hon är bra på det mesta, och en väldigt bra och rolig kompis. Mathilda är snäll och hon följde med mig hem först. Linn och Emma är också väldigt snälla ( just ja, skulle ju sluta skriva det...) och dom är typ som tvillingar, kanske inte till utseendet elr sättet så mycket, utan för om man ser Linn, så är Emma där och vice versa. Lova är min bok-kompis. Både hon och jag läser väldigt mycket, så vi dskuterar det.

Så, checklist done.

Idag:
Steg upp: 5 i sex
Gick hemifrån: Kanske 24 över 6
Kom till skolan: ca 10-5 i åtta
Kom hem: 7 ( hade varit hos carro)

Ämnen today:
Svenska
Engelska
Lunch: Fiskpanneter m potamos 
Idrott
Matte

Ganska bra dag, förutom att man hade matte efter idrotten. :/
Men det har skett några förändringar ivårt shema för denna termin. Min mentor, ms Wallsgrove, är mamma ledig (ska föda om en vecka) så vi har en annan lärare i matte.

Men berättar mer om detta otroligt spännande ämne imorn ( om j får tid).

Chaboo ! (min kompis har börjat säga det, såå)

/ Bellatio ♥
 

Skolan startar-imorn!

Hej alla bloggläsare!
(om det nu finns några kvar)

Jag ber hemskt mycket om ursäkt att jag inte har uppdaterat bloggan på länge, men jag har inte
orkat brytt majj -.- ...hehe. Men det har varit mycket på gång sedan sist, och det kommer att ta ett tag att gå igenom allihop, så jag sammanfattar det bara:
När skolan startade började jag på murgårdskolan, sjätte klass, men sedan så kom jag in på engelska skolan  slutet på september, och började där i början på oktober. Det var lite sorligt, för jag hade ju alla kompisar i gamla klassen, men en bästis vid namn Carroo följde med till engelska, men dock i en annan klass :(.
Men alla i min nya klass är så homla snälla! Jag riktigt älskar dom <3 Det känns som jag har kommit in ordentligt i skolarbetet nu, så det går bra (y)

Skolan, by the way, börjar i morn! :'( Då måste man gå upp kvart i sex igen...*ryser*. Men allvarligt, jag hatar tidiga mornar. Ja, jag vet att ordet hata är ett starkt ord, men jag gör det! Det är så kallt utanför täcket! :P

See yah!

/ The creater of this blog.

RSS 2.0